Website Redesign: 4+1 λόγοι που το χρειάζεστε

Published On: 31 Μαρτίου, 2023Tags: ,

Το website σας είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικτυακής σας παρουσίας. Μάλιστα, μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο οι δυνητικοί πελάτες αντιλαμβάνονται την επιχείρησή σας. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας είναι αισθητικά ξεπερασμένος ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να βλάψει τη διαδικτυακή σας παρουσία. Στο άρθρο θα δείτε 4+1 λόγους που θα πρέπει να σκεφτείτε τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Βελτιώστε την εμπειρία χρήστη του website

Ένα κακοσχεδιασμένο website μπορεί να απογοητεύσει τους χρήστες, οδηγώντας σε αρνητική εμπειρία χρήστη. Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας σας με έμφαση στη βέλτιστη εμπειρία χρήστη (UI/UX) μπορεί να την κάνει οπτικά πιο ελκυστική και εύκολη στην πλοήγηση. Και φυσικά, θεωρείται πλέον αυτονόητο να είναι responsive για κάθε οθόνη.

Αυξήστε τα Conversion Rates του website

Μία καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, λοιπόν, μπορεί να αυξήσει τα Conversion Rates. Πώς; Τοποθετώντας τα κατάλληλα CTAs στα σωστά σημεία, γίνονται πιο αντιληπτές στους χρήστες οι δυνατές ενέργειες. Έτσι, είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν μια αγορά ή να συμπληρώσουν μια φόρμα επικοινωνίας.

Συμβαδίστε με τα design trends

Οι τάσεις στο web design εξελίσσονται συνεχώς. Αρχικά, ένα ξεπερασμένο website μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται πίσω από την εποχή. Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας σας μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίζετε με τις πιο πρόσφατες τάσεις σχεδιασμού, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας φαίνεται σύγχρονη και ενημερωμένη.

Βελτιώστε το SEO του website

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αναγκαία, καθώς πρόκειται για το βαθμό κατάταξης του website σας στις σελίδες αποτελεσμάτων. Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη σελίδα! Αυτό, όμως, δεν είναι πάντα εύκολο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες! Ναι, και από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας! Σίγουρα, ένας μοντέρνος και λειτουργικός σχεδιασμός προσελκύει μεγαλύτερο κοινό και έχει σημαντικό αντίκτυπο στις μηχανές αναζήτησης. Χρειάζεται όμως, σωστή δομή με σχετικό περιεχόμενο και σύγχρονες τεχνικές SEO. Τέλος, η αξιοποίηση κοινωνικών δικτύων μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ορατότητας του website σας στις μηχανές αναζήτησης.

Bonus: Προλάβετε τους ανταγωνιστές σας

Οι ανταγωνιστές σας έκαναν πρόσφατα redesign τα website τους; Μήπως οι ιστοσελίδες τους φαίνονται πιο μοντέρνες και ελκυστικές από τις δικές σας; Τότε, σίγουρα, ήρθε και η σειρά σας! Συμβαδίζοντας, ή και ξεπερνώντας τους με το design της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να δώσετε στην επιχείρησή σας ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το website σας αποκαλύπτει την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις αλλά και να είναι πλήρως λειτουργικό για το κοινό-στόχο σας. Δείτε το ως ευκαιρία για εσάς και την εταιρεία σας να αξιολογήσετε εκ νέου τη στρατηγική σας. Δημιουργήστε ένα ισχυρό εργαλείο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δυνητικών πελατών σας.

Στη Digihart συνδυάζουμε την τεχνική μας εξειδίκευση με τη δημιουργικότητά μας και το πάθος μας για την κατασκευή ιστοσελίδων. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήσετε το website των ονείρων σας!

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!